Andi Miron

De sezon: Ce cadou să-i cumpăr?

Ne aflăm la începutul sezonului rece, iar ştirile cu femei în vârstă care se plâng de reumatism, oameni ai strazii congelaţi, abia au început. Deşi iarna şi mai ales luna decembrie sunt pline de clişee promovate de către cetăţeni ("De Crăciun să fim mai buni), dar şi de mass-media (aceleaşi ştiri, aceleasi poveşti, reclamele la Cola, etc.), încă de mic mă fascinează anotimpul rece. Nu, nu mai cred în Moş Crăciun însă îmi place zăpada, acel feeling care se creează de sărbatori prin reuniunea de familie, a găştii, ador bunătăţile de pe masa de Crăciun, colindele, vacanţa, dar şi prin faptul ca primim şi oferim cadouri.

Atunci când vine vorba să ofer un cadou cuiva, nu o iau ca pe o povară. Tai din start ''cadourile'' nefolositoare, în mare parte pe cele tipice sărbătorilor şi aici mă refer la tot ceea ce include: fulgi de nea, Moşi Craciuni (albi sau negri), reni zburători, brăduţi, iepuraşi de Paşte. Nu ofer în Ajun ornamente şi aşa zise cadouri simbolice în condiţiile în care toată lumea are aşa ceva în casă. Dacă aş face-o, aş da dovadă de lipsă de inspiraţie şi dezinteres. Aleg să pun nişte bani într-un plic decât să ofer un ren gonflabil cu cinci picioare cuiva, eventual un glob de sticlă muzical cu vocea lui Fuego, iar apoi să-l mai şi tachinez pe nefericitul câştigător cu întrebarea: ''Ei, îţi place?''.

După cum bine ştim, o glumă bună ne poate salva din fel şi fel de situaţii, motiv pentru care vă propun să accesaţi pagina cu cadouri haioase de pe Top-Cadouri.ro, un magazin online cu multe chestii interesante, fel şi fel de cadouri ingenioase, haioase, clasice. Cine ştie, vă pot scoate din ''eterna dilemă a alegerii cadoului potrivit''. Eu unul am pus ochii pe covoraşul romantic pentru tinerii îndrăgostiţi şi cu simţul umorului, pe halba tip pahar (utilă şi haioasă), pe cana cu box metalic, iar unui amic îndrăgostit de băutură i-aş dărui trusa de prim ajutor numită ''ajutor mahmureală!". Vin sărbatorile, va avea nevoie.

Răsfoiţi şi celelalte secţiuni ale magazinului, căci aveţi de unde alege şi oferiţi cu placere! Spor la shopping!

Trimiteți un comentariu