Andi Miron

Mircea Badea a supravieţuit după meciul cu Teodor Emi!

Mircea Badea a fost provocat la bătaie în urmă cu două luni de către Teodor Emi, un luptător profesionist, motociclist în timpul liber. Provocarea a venit ca reacţie a afirmaţiilor jignitoare pe care le-a adresat realizatorul TV luptătorilor profesionişti şi a motocicliştilor spune Emi.

Personal, nu mă aşteptam ca Mircea Badea să accepte provocarea, iar acesta s-a descurcat mai bine decât o puteau face majoritatea amatorilor. Badea a fost pragmatic, a facut mai tot meciul pasul înapoi, a încercat să lovească cu piciorul de câteva ori pentru a păstra distanţa. Fiind pragmatic, terminând benzina, a decis să renunţe. Pe scurt: a reuşit să fugă şi să nu o încaseze. Mai dezamăgit decât Mircea cred că este Emi, care-şi propusese să câştige printr-un KO, nu prin abandonul adversarului.

Era de aşteptat ca profesionistul să câştige şi repet, nu mă aşteptam ca un amator să accepte provocarea unui profesionist. Mă aşteptam în schimb ca meciul să se încheie urât pentru realizatorul TV, însă şansele erau mai mari să se întâmple acest lucru daca bătaia se desfăşura într-un ring. La urma urmei Badea a supravieţuit, pare sa nu aibă semne pe faţă, iar regulamentul i-a permis să abandoneze.

Deşi Emi a învins, pentru acesta confruntarea cu Mircea Badea va rămâne un semi-eşec. Sportivul se putea aştepta la un astfel de scenariu şi nu a punctat atunci când a avut ocazia.

UPDATE (8.11.14) : Presa exagerează ca întotdeauna (apropo de obsesivele headline-uri ''Şocant!'', ''Mortal!'' tipice tabloidelor şi nu numai), scrie că Badea a fost snopit în bătaie. Dacă Badea era snopit în bătaie pleca pe targă acasă! 1-0 pentru Badea la coeficientul de imagine.

Meciul poate fi vizionat mai jos:

3 comentarii

"Ba ejti nebun?" Ce tot spui acolo? Ptr. MARELE CAMPION EMI a fost un semiesec??? A fost un esesc total, pe toata linia! El, CAMPIONUL, l-a avut la dispozitie o repriza jumatate pe un realizator tv guraliv, siiii??? Pai Badea nu e nici macar amator in sportul in care Emi e multiplu campion!!! Plus diferenta de 10 ani tot in favoarea campionului... Si cu toatea astea Badea a acceptat lupta (nu bataia!) cu toate conditiile (net defavorabile!!!)! Desi a abandonat, Badea a iesit asa cum si tu spui intreg si pe picioarele lui... Dar as mai adauga eu si cu un muuult mai mare castig de imagine!!! Doar oligofrenii nu inteleg cu adevarat diferenta de varsta si pregatire... Si-a luat-o Badea...hi, hi, hi.... Poftiti in ring dragi carcotasi! Nu cu mine, ci cu Emi si apoi mai vb. Sau mai bine zis radem!

Reply

Am pus ''semi'' pentru ca a castigat meciul Emi, desi scopul era cu totul altul: sa-l demoleze pe Badea!

Reply

Pai i-a dat de nu a putut duce, celui care e mai tare ca Van Damme, ca face spargatul pe doua scaune. Mi se pare penibil ceea ce a ajuns Mircea Badea. Adica esti tare in clanta ca te antrenezi cu nu stiu cine, ca bati pe cine prinzi, iar cand dai de unul pro, iei de nu poti duce.

Reply

Trimiteți un comentariu