Andi Miron

Cocalarul de USA

Cocalarii şi piţipoancele există peste tot lume. Fiecare pădure are uscăturile ei, iar cei din Statele Unite ale Americii se mândresc cu unul dintre ambasadorii stilului cocălăresc, renumit la nivel internaţional, mai precis promoterul manelelor americane, cu numele de scenă Pitbull.

Videoclipurile, versurile pieselor, vestimentaţia artistului, mimica şi gestica îl fac pe Pitbull sa fie un cocalar autentic şi un model de urmat pentru maneliştii din ţara noastră. Există mai multe asemănări între Pitbull şi ţiganii manelişti. Fiind în America, Pitbull este puţin mai cizelat decât lăutarii mucoşi cu statut de vedetă din România, piesele lui putând fi ascultate la băşcălie fără să va distrugeţi prea mulţi neuroni.

Videoclipurile lui Pitbull sunt pline de femei, lux, iar versurile cu aluzii sexuale şi cele în care grandomania capătă proporţii foarte mari, nu sunt cele mai inspirate. Artistul este îmbrăcat de cele mai multe ori la patru ace, asemeni unui contabil care aspiră la postul de director şi poartă nişte ochelari de soare pe care şi-i dă jos ocazional, pentru a face cu ochiul la cameră. Uneori stă cu cămaşa deschisă pentru a lăsa părul de pe piept să respire.


Asemănarea dintre Pitbull şi manelişti este inevitabilă, cu toate că artistul american nu este cel mai antipatic, ci chiar haios.

Trimiteți un comentariu