Andi Miron

''Ne dăm zmei făcând mișto de preoți''

În ziua de azi toți baiețeii se simt bărbați dacă fac mișto de Fuego și de preoți (cu atât mai mult pentru că se apropie sărbatorile). Ei bine, nu, acești indivizi nu sunt bărbați și nici cantitatea de testosteron nu le-a devenit neîncăpătoare, astfel încât să se transforme în niște vârcolaci. În schimb, au început să le crească pene pe spate.

Un clip în care un preot vine să vestească Nașterea Domnului și este refuzat de un individ, a devenit viral pe net. Nu ironia abjectă și zâmbetul tâmp a tânărului care dorește să pară viteaz sunt singura problemă, ci și maniera în care a ales Adevarul.ro sa prezinte această întâmplare cititorilor.


Titlul materialului preluat de către ziar reprezintă din start, o dezinformare: ''<<Vestirea Nașterii Domnului>> contracost, urmată de refuzul unui tânăr''.
Sub clip, avem următoarele cuvinte: (...) un preot vine să ''vestească Nașterea Domnului", din ușă în ușă, în schimbul unei ''donații''... Clipul poate fi vizionat aici.

Astfel, consider că Adevarul face parte din tabăra publicațiilor care preia orice tip de conținut de pe rețelele sociale doar pentru că acel material este ''viral'', nu și de calitate. Este jenant ca un ziar cu un astfel de background în spate să aprobe publicarea unui astfel de conținut, pe care mai apoi să-l trateze într-o manieră mincinoasă. Totodată, indirect, Adevarul apreciază fapta băiatului cu zâmbet tâmp și a colegului la fel de tâmp ce-l filma, drept o mare ispravă, un act de vitejie.

Da, cred că au început iarăși reducerile de personal la Adevarul de a ajuns femeia de serviciu să posteze...

4 comentarii

Felicitari pentru articol. Cand am vazut ce au postat cei de la Adevarul m-a dezgustat. Inteleg ca presa e libera, dar daca dezinformeaza publicul, inseamna ca a luat-o pe un drum gresit si trebuie sa fie taxata. Si din cate am vazut in comentarii, chiar si cei care erau impotriva bisericii ii criticau pe jurnalisti si au aparat pe preot....deoarece s-a comportat frumos si nu a specificat nimic de bani.

Reply

Multumesc pentru apreciere, Iulian. Dupa cum bine stim, orice controversa imparte oamenii in doua mari tabere: oameni normali si oameni primitivi.

Reply

Sântem nișto la defăimare... păcat că unii văd preoția doar în bani!!! Sânt multe de argumentat, dar nu pe net...

Reply

"eu sunt anti-religie"...gigi duru'...tare,ce sa mai...si inteligent minune mare...la mai mare natiune cu asa patrioti...o s-o dam bine...viitorul e garantat...daca maine-poimaine una din fetele mele mi se afiseaza cu o asa primata...vai de viata mea...

Reply

Trimiteți un comentariu