Andi Miron

Adio, Vibe FM!

Dacă ești ascultător Vibe FM, nu vei primi cu bucurie faptul că postul de muzică dance se va reprofila într-unul de muzică soft. Beat-urile cu care ne-a obișnuit Vibe-ul pe radio vor înceta în curând (nu a fost făcută publică o dată anume) pe stații și vor fi înlocuite de un post ce-și propune difuzarea unui conținut audio asemănător cu cel de pe Magic FM, Romantic FM.

 Sorin Dragomir, reprezentantul postului Vibe FM motivează pentru Mediafax decizia neașteptată. Acesta declară că nefericita veste vine din pricina faptului că pe radio există o concurență mare în zona de muzică dance și implicit, postul ce-l reprezintă nu-și mai justifică activitatea.

În calitate de ascultător, consider că nu, nu există o concurență mare pe acest segment. Vibe FM nu se poate lua la trântă cu Kiss sau Zu, așa cum avea pretenția Dragomir. Sunt lucruri total diferite, nu poți compara Kiss cu Vibe cum nu poți compara pepenele cu usturoiul. În plus, un post de ''soft music'' început de la zero, pe care-l văd drept o soluție de avarie, nu cred că va avea un succes remarcabil în condițiile în care există deja concurenți puternici în piață (setați pe același target). Vibe FM își va continua activitatea în online. Nouă, celor obișnuim să ascultăm în trafic muzică electronică ne va rămâne Dance FM.

Dj Optick și Scarlett Etienne @VibeFM

Trimiteți un comentariu