Andi Miron

Savurează gustul preferat cu FoodPanda.ro (P)

Trâind în secolul vitezei, secolul în care internetul a devenit indispensabil în activitatea noastră de zi cu zi. Identitatea noastră se găsește pe Facebook, ne verificăm lunar contul prin internet banking, plecăm la drum lung cu GPS-ul pe bord, comandăm de pe net mâncare atunci când nu avem timp sau chef să gătim, etc.  Internetul ne face viața mai ușoară și de la o secundă la alta își îmbogățește baza de date. Așadar, am descoperit un serviciu foarte bine pus la punct, cu ajutorul căruia poți comanda mâncare la domiciliu. Se numește FoodPanda.ro și este o platformă internațională, (lansată in 2012), care în doar doi ani a ajuns să fie prezentă în 38 de state de pe cinci continente. Obiectivul Food Panda pentru 2015 reprezintă extinderea business-ului în 50 de țări.
Spre deosebire de alte servicii asemănătoare, unde poţi comanda mâncare de la un singur restaurant, aici ai o gamă foarte variată de produse. În plus, site-ul este bine organizat. Nu este genul de site stufos, care reușește să-ți sperie pofta de mâncare până când finalizezi comanda. Avantajul faptului că ursulețul panda unește ofertele mai multor restaurante, oferă clienților posibilitatea de a compara meniurile, ofertele, prețurile, dar și calificativele localurilor.

În "bucătăria'' Food Panda găsim cam tot ce ne dorește inima. Și stomacul, bineînțeles... De la pizza, mâncare tradițională românească, mâncare asiatică, mâncare mediteraneană până la fast-food. Cei de la Food Panda fac parteneriate cu mai multe restaurante şi pizzerii din țară (București, Cluj, Constanța, Timișoara, Brașov, Sibiu, Iași, Ploiești, Oradea, Arad, Galați, Buzău), deci de pe un singur site poţi comanda de la mai mulţi furnizori. Totodată, au şi o aplicaţie pentru telefonul mobil care face totul mult mai uşor.


Luați-vă aplicația, căci niciodată nu se știe în ce circumstanțe vă apucă foamea. Poftă mare!

Trimiteți un comentariu