Andi Miron

''Se întâmplă și la case mai mari''

Justin Bieber, băiețelul care face senzație printre puștoaicele de 10-12 ani a realizat recent un pictorial pentru Calvin Klein. Alăturarea celor două nume nu este cea mai obișnuită, dar probabil că brand-ul american își dorește atingerea unui alt tip de client și anume segmentul de vârstă 7 - 14 ani. La scurt timp după ce au fost făcute publice pozele oficiale, au apărut și pozele neretușate pe internet.

Nu este un secret faptul că Photoshop-ul face minuni. Așadar, după retușuri, Photoshop-ul l-a îmbrăcat pe Bieber cu aproximativ 10 kg de mușchi.
Principalul lucru inestetic din poza cu Bieber nu sunt mâzgâliturile de pe corp și nici consituția individului, ci cocoașa, respectiv poziția nefirească a acestuia. Nu vreau să-mi imaginez ce a fost în mintea celor ce s-au ocupat de poze, însă nu este tocmai obișnuit ca o cocoașă trasă în boxeri (ce face ca asemănarea dintre Bieber și Gollum din ''Lord of the Rings'' să fie inevitabilă) să promoveze un brand de prestigiu.Trimiteți un comentariu