Andi Miron

Și ciudații sunt oameni. Sau nu?

Capitala României concentrează peste două milioane de suflete, oameni cu viziune, cultură, aspirații, pasiuni diferite. În București avem clădiri de birouri înalte, strălucitoare, lângă monumente istorice lăsate în paragină; R8-uri care împart aceiași parcare cu Trabanturi antice; arabi în haine tradiționale și tinere domnișoare îmbrăcate provocator ce așteaptă să traverseze la același semafor.
Luxul și mizeria, mirosul parfumului de calitate și mirosul de deodorant ieftin combinat cu transpirație creează această shaorma cu de toate, acest compus oximoronic numit București.

Bucureștiul înseamnă diversitate. Dacă în Bacău sau în Constanța nu te mai surprindea existența ciudaților din orașul tău, ajunși vedete locale, în București ai ocazia să întâlnești zilnic fețe noi. Spectacolul de modă bucureștean este de-a dreptul excepțional și de multe ori te poate face să zâmbești discret sau chiar să râzi copios.

De exemplu, doamna din imaginea de mai jos pare că întruchipează rolul gândacului de laborator biped scos dintr-o parodie grotească. Da, și gândacii au voie să iasă la promenadă, iar primul gândac biped a fost descoperit în București. Vă las câteva secunde să admirați minunăția.

Cosma Alexandru aka Oameni ai Bucureștiului - Facebook

Răsuflăm după porția de râs și continuăm... Dacă aș face o campanie la un spray de gândaci, aș pune-o pe doamna din imagine să defileze cu un insecticid în mînă. Dacă ar fi să promovez într-un mod neconvențional pelicula ''Invazia Gândacilor'' aș face o armată de astfel de exemplare, care să patruleze furioase cu o vuvuzelă în gură pe bulevardele bucureștene. Deși nu tot ceea ce este ieșit din comun este și un lucru pozitiv, de bun gust sau lăudabil, astfel de oameni trebuie să existe pentru că reușesc să ne facă ziua mai bună. 

Trimiteți un comentariu