Andi Miron

De ce femeile adoră lumbersexualii

Am auzit prima oară de termenul ''lumbersexual'' prin 2014, iar 2015 e un an în care acest termen defilează pe motoarele de căutare și pe cele mai importante rețele sociale. Așadar, putem spune că lumbersexualul se află abia la începutul existenței. Termenul despre care discutăm se referă la un trend haios, la un mimetism foarte răspândit în societate. Un adept al acestui fenomen este un fel de frate neîngrijit al metrosexualului. Și totuși, cum deosebim un lumbersexual de un om obișnuit? Intrusul arată ca o scamă umblătoare de fapt, sau ca un ghemotoc de blană, adică e păros; are un aspect neglijent din cap până în picioare. Acest tip etichetat drept lumbersexual are o barbă stufoasă ca de patriarh cu har divin ce nu s-ar putea asorta la fel de bine fără o frizură rebelă. Părul trebuie să fie cât mai lung, chiar dacă chelia a ieșit la interval. Păr să fie și evident, lins pe spate (dacă o fi valabilă asta și pentru spâncene si părul din nas nu știu, însă am să mă documentez).

Vestimentația acestor oameni declarați inamici ai lamelor de ras, ai aparatelor de tuns de orice fel si a spumei de ras, e casual de regulă. Lumbersexualii poartă în general cămăși cu carouri și teniși. Imaginați-vă o tufă umblătoare cu două picioare îmbrăcată în cămașă, pantofi sport și bermude. El e, lumbersexualul! Dacă nu umblă în bermude, e posibil să-l vezi într-o pereche de jeansi rupți în genunchi, care să accentueze atitudinea rebelă, nonconformismul și poate faptul că uită să se dezbrace de pantaloni atunci când trebuie să servească anumite fantezii de oră târzie ale iubitei (de exemplu mersul pe brânci, în lesă).

Sper ca după ce ați citit rândurile de mai sus să nu vă fi schimbat radical impresia vizavi de acești indivizi declarați lumbersexuali. Spun asta pentru că în paragrafele de mai sus portretul lumbersexualului poate fi ușor asociat dar în același timp înlocuit cu cel al unui homeless. Putem face asta foarte ușor prin prisma asemănărilor, respectiv înlocuind cei doi termeni și recitind apoi textul.

Unele femei adoră lumbersexualii. Nu vă condamn, fiecare cu plăcerile sale (mai mult sau mai puțin bizare). Așadar, Arsenie Boca a murit de mult, însă am încredere că un lumbersexual get-beget poate intra excelent în rol, reușind astfel să împlinească fanteziile domnișoarelor.

Lumbersexual;
 foto: Wikipedia.org

Trimiteți un comentariu