Andi Miron

Floyd Mayweather - cocalarul american

O mare parte dintre jurnaliștii români au numit confruntarea dintre Mayweather și Pacquiao drept ''meciul secolului'', un titlu bombastic, tipic vremurilor actuale, în care jurnalismul de calitate e pe ducă. ''Meciul secolului'' a fost de fapt o glumă proastă, o păcăleală pentru spectatori, iar pentru sportivi, echipa din spatele lor și toți cei care au contribuit la organizarea evenimentului, o afacere foarte bună. A fost un meci lipsit de substanță, un fel de joacă de-a șoarecele și pisica în care șoarecele a scăpat viu.

Șoarecele Mayweather a fost declarat câștigător de către arbitri, stilul lui de luptă și de fugă împletindu-se destul de bine, rezultând astfel ceva eficient, recunosc. Deși are un stil eficient de abordare a meciurilor, nu-mi place deloc. Cel mai grețos lucru al său este de fapt viața din afara ringului, pe care o face publică într-un mod excesiv și abject, expunându-și grandomania, atitudinea de cocalar american care aruncă cu bani în stânga și în dreapta.

Din punctul meu de vedere, numărul major de oameni ce idolatrizează modul de viață a lui Mayweather este format dintr-un număr consistent de inculți, cocalari și de adolescenți fugiți de acasă.

Sursa Foto

Trimiteți un comentariu