Andi Miron

''Uite-o și pe curva aia''

Nu ne naștem egali. Un bărbat care vânează multe femei capătă în cele mai multe din cazuri eticheta de ''don juan'', iar o femeie care face același lucru este etichetată drept ''curvă''. Ambele sexe se nasc cu niște nevoi firești, una dintre ele fiind nevoia de a experimenta, de ''a gusta și de aici și de acolo''. Cum bărbații doresc să cunoască perechi de sâni noi la un anumit interval de timp, femeile sunt aproape la fel de curioase ca noi, bărbații, însă nu la fel de sonore și de evidente. Exemplarele masculine care reacționează asemeni primatelor excitate în prezența unei femei atrăgătoare ne fac de râs și dau curs generalizărilor de tipul "bărbații sunt niște porci''.

Au trecut de mult vremurile ceaușiste în care femeile căsătorite, amantele, văduvele evitau un simplu contact vizual cu un străin pe care deși îl considerau atractiv, un eventual contact vizual mai penetrabil era considerat dezmăț, obrăznicie. Pe acea vreme femeia aștepta să fie invitată la un prim dans, învârtită de 2-3 ori iar la final cerută de soție. Femeia de azi nu mai este acoperită de acel glob de sticlă, motiv pentru care e liberă să acționeze, având un rol la fel de important precum bărbatul în privința creării unei conexiuni. Voi fetelor pierdeți partide bune pentru că nu acționați.

Revenind la ''curve'', o parte dintre cei ce au trăit în sistemul comunist au învățat să pună eticheta de curvă mai ceva ca pe borcanele din cămară, iar unele femei folosesc acest termen de multe ori atunci când bârfesc. Dincolo de aceste răutăți sau acele abjecte generalizări de genul ''toate femeile sunt curve'', din punctul meu de vedere, curvă masculină sau feminină poți fi dacă o faci pe bani, în schimbul unor favoruri sau pe caramele. Mai concret, experimentați liberi atât timp cât o faceți din pură plăcere și nu aveți obligații contractuale sau morale, căci eu voi fi unul dintre cei care nu vă va spune că sunteți niște curve. 
Trimiteți un comentariu