Andi Miron

Culese din jungla urbană #2

Seria #culesedinjunglaurbană continuă cu alte aspecte sociale demne luat în seamă.

- A venit vara, au ieșit dosurile la bronzat. Mici, mari, minore, bătrâne, celulitice, necelulitice, au ieșit la aer. Ceva îmi spune că numărul de violuri comise în parcuri și toalete publice va crește simțitor în următoarele 3 luni de zile în România.

- Impactul telenovelelor în ziua de azi este masiv. În București a concertat recent un spaniol numit Pablo Alboran. Deși am auzit prima oară de el acum câteva zile și cântecele lui seamănă cu ale lui Fuego, a umplut Sala Palatului cu femei tinere. Având în vedere faptul că telenovelele au atât de multe adepte în România, nu văd de ce nu ar avea forță să dea peste cap și sistemul politic din România într-o bună zi. Sper că nu am dat idei...

Incultura și snobismul reprezintă niște izvoare nesecate de povești și de exemple negative din viața noastră de zi cu zi. Oameni modești, fără încălțăminte și dinți în gură, cu pantaloni peticiți, tricou decolorat și geacă găurită intoxică cu parfum de cadavru spațiile închise (cu atât mai mult pentru că a venit vara) și defilează cu iPhone-ul în locuri publice. Asta pentru că orice sărman are măcar un smartphone și din păcate orice retardat are acces la internet.

Sfârșit!

Trimiteți un comentariu