Andi Miron

Noaptea Studiourilor Foto 2015

Noaptea Studiourilor Foto se află la cea de-a II-a ediție și în ciuda numelui, se va desfășura nu numai noaptea, ci pe tot parcursul zilei de sâmbătă, 20 iunie, mai exact în intervalul orar 10.00 - 00.00. Gazdele ce-și vor deschide porțile în acest an vor fi 15 participanți bucureșteni și unul din Iași și vor pune la dispoziție vizitatorilor tot felul de surprize, printre care se numără ateliere de fotografie culinară, de nuntă, beauty, lightpainting.

Noaptea Studiourilor Foto e un eveniment la care merită să participați dacă doriți să vă testați într-un mod gratuit iscusința în fotografie, dacă doriți să învățați niște lucruri frumoase într-un mod plăcut și practic. Pe lângă atelierele tematice, nu vor lipsi worksop-urile, expozițiile, concursurile cu premii, cocktail-urile, ședințele foto în care puteți deveni chiar voi modelul. Mai multe informații despre eveniment și despre programul fiecărui studio în parte găsiți pe site-ul oficial al evenimentului.

E o inițiativă foarte tare care cred că va fi bine primită de pasionații de fotografie și care va urma să se dezvolte  atât în raza capitalei cât și în afara Bucureștiului anii următori. Line up-ul din acest an este compus din: Academia de Fotografie, Alexandru Paun Studio, Chroma Studio, Dora Photography Studio, Epic Bar, Frozen Monkeys, Gabriel Nedelcu, Insight Photo Studio, Loading Studio, Nikon Studio, Rebel Studio, S. Miles, Square One Studio, Uncle Jeb Studio, Venus Five, Photo Caffe (Iași). 

Informații suplimentare le găsiți pe site. Ne vedem la #noapteastudiourilorfoto .
Trimiteți un comentariu