Andi Miron

Mihai Gâdea o arde în petiții online

Zilele trecute scriam aici despre faptul că valoarea juridică a petițiilor online este egală cu zero și că orice individ cu acces la internet își poate face propria petiție. Cu toate că am văzut pe net de-alungul timpului tot felul de idioți cu fel de fel de petiții care mai de care mai mai bizare, nu mă așteptam ca Mihai Gâdea să fie un împătimit al petițiilor online. Și nu orice fel de petiții online, ci unele destul de cretine.Gâdea își invită prietenii virtuali să semneze petiția ce susține acordarea titlului de cetățean de onoare al Bucureștiului violonistului Andre Rieu.
Din punctul meu de vedere, Mihai Gâdea încearcă să o ardă prietenește cu orice persoană publică de valoare din afară pentru a-și atrage simpatie, cu atât mai mult după ce comportamentul de șantier (vezi aici) pe care și l-a manifestat în prezența lui Julio Iglesias Jr a fost răspândit pe întreg mapamondul.

... și nu, oricum nu-mi doresc ca Andre Rieu să fie cetățean de onoare al Bucureștiului până când Gheorghe Zamfir nu va fi cetățean de onoare al Parisului.

2 comentarii

de parca ar fi cantat pro bono andre rieu in bucuresti, nu pe galeti de bani :D

Reply

(like)

Reply

Trimiteți un comentariu