Andi Miron

Viol la minut

Fiecare țărănoi din gașca de violatori din Vaslui și-a aflat sentința în data de 17 august. Unii au primit 5 ani și 8 luni, alții în jur de 8 ani, dar niciunul nu a primit pedeapsa maximă pentru viol, adică 12 ani. E o problemă gravă cu justiția din România din moment ce 7 țărănoi pârliți (numiți domnii violatori prin mass media) cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani violează în grup o tânără minoră, umilind-o în cel mai grotesc mod, iar justiția se sesizează abia după lungul tam-tam făcut de presă (în condițiile în care violul a avut loc cu un an în urmă).

Pedepsele pentru țărănoii violatori din Vaslui sunt foarte blânde. Cum trebuia să se desfășoare violul ca cei 7 năpârstoci să primească pedeapsa maximă oare? În viziunea procurorilor, a judecătorilor și a tuturor celor care s-au ocupat de caz, tânăra nu a fost destul de mult abuzată și de traumatizată pentru ca țărănoii violatori să fie pedepsiți aspru. Poate dacă victima rămânea fără câțiva dinți în gură după toată povestea, judecătorul mai adăuga câteva zile/ dinte în dosarul celor 7 crai.
Acest caz ultra mediatizat și comentat la tv, în presa scrisă, pe bloguri și pe toate rețelele sociale scot la iveală o mare lipsă de educație în acea zonă săracă a țării, în special în satul Văleni din Vaslui. În satul Văleni trăiește prostia întruchipată, compusă din toți susținătorii violatorilor, o parte dintre ei fiind mituiți probabil de către autorii "sexului surpriză" și de familiile acestora.

Din ce se aude de prin penitenciarele din Vaslui, țărănoii sunt așteptați acolo ca pâinea caldă. Sexul surpriză si teroarea abia începe pentru ei.

Nemernicii din Vaslui, la fel ca cei din Caracal (4 la număr, care au violat o tânără de 18 ani în luna iunie și care evident, nu-și recunosc faptele) trebuie pedepsiți aspru, însă justiția din România nu acționează decât la presiunea maselor din nefericire. 

Așadar fetelor, aveți grijă de voi! Doar voi puteți avea cel mai bine grijă de propria piele.

Sursa Foto

Trimiteți un comentariu