Andi Miron

Cum scăpăm de idioții de la TV

Oamenii au reacționat vehement pe internet după ce au aflat că Guță a apărut în presa din Marea Britanie, asta după ce a luat la palme o duduie în deșeul păcătos, moderat de către un chelios pe Antena 1. Mă bucură faptul că lumea reacționează și faptul că nici persoanele publice nu au rămas indiferente. Adrian Mutu, Bogdan Vlădău și Radu Buzăianu de exemplu sunt câteva figuri publice care au atins acest subiect pe pagina lor de Facebook.

Lumea cere ca CNA-ul să acționeze. Mai exact, să nu se mai mulțumească cu șpăgi și cu amenzi, ci să închidă mizeriile mediatice precum un show chelios, wow-pârț și la măgăruță, dejecții care contribuie la manelizarea și îndobitocirea populației constant, de ani buni.


Divertisment pe naiba

Din punctul meu de vedere, televiziunea nu ar trebui să aibă rol educativ. Televiziunea nu trebuie să conțină doar talkshow-uri educative, divertisment, politică, sport sau muzică, ci pe toate. Marea problemă este faptul că emisiunile despre care discutăm se ascund sub eticheta de show-uri de divertisment, când de fapt ele nu au nicio legătură cu divertismentul. În România nu prea avem show-uri de divertisment, doar niște indivizi care promovează obsesiv  oameni de cea mai joasă speță, dornici de afirmare, de circ, etc.
Au existat emisiuni de divertisment drăguțe, insă am să vă vorbesc despre ele în alt articol.

Legal VS Moral

Există persoane care sunt de părere că: ''nu-ți convine, schimbă canalul''. Din păcate pentru aceste ființe, infestate marea lor majoritate cu doza de prostie preluată din show-urile tv abjecte, nu toți  românii gândesc atât de primitiv. 
CNA-ul este plătit din banii noști, ai tuturor, adică bani publici. Problema intervine atunci când acești bani destinați CNA-ului pentru a-și face treaba, pentru a acționa conform normelor legale și nu în ultimul rând morale, sunt de fapt niște bani aruncați de pomană. Da, CNA are obligații morale pe care nu le respectă! Ignorarea principiilor etice și neținând cont de aceste obligații, CNA contribuie astfel indirect la îndobitocirea populației.

Trebuie să ținem cont de faptul că instituțiile statului sunt de regulă cât se poate de hoațe și de puturoase. De regulă acționează doar dacă au pistolul la tâmplă. Așadar, trebuie să rămânem solidari și fermi, să continuăm demersul dacă dorim să mai închidem din robinetul de îndobitocire în masă din această țară.
Trimiteți un comentariu