Andi Miron

Mafiot peste noapte: Andrei Versace

România e o țară plină de indivizi care se autointitulează drept mafioți, o țară în care orice pițigoi guraliv ajunge să fie mediatizat de către tabloide. Odată promovate, aceste figuri abjecte, ajung să aibă statutul de vedetă și aici îi amintesc pe: Nelson Mondialu', Țăranul cu Maserati și mai nou, Andrei Versace. Cel din urmă a intrat recent în cercul mafioților mondeni și este un alt băiat de bani gata, sfidător, însă care pare să ascundă multe neajunsuri în spatele acestei imagini de megaloman (complexe, lipsa încrederii în sine și a secetei de neuroni, iar lista poate continua).

Acest Andrei Versace are aproape 30 de ani, a fost student la Universitatea Spiru Haret și este un trântor de Dorobanți autentic. Este strident, plin de kitsch și incult. Evident, ca orice mafiot de valoare, are impresia că are mulți dușmani și că toată lumea e invidioasă pe propria-i valoare. 

De-ar ști toți mafioții aceștia de carton cu apucături de gherțoi că un mafiot autentic este în primul rând discret, România ar fi o țară cu mafioți mai credibili. Ca să nu mai spun că un mafiot autentic e în stare să-și creeze singur brandul personal, deci nu-l copiază de la branduri de ceasuri, parfumuri și șosete.

Trimiteți un comentariu