Andi Miron

Moartea lui Vadim Tudor, subiect de bășcălie

Coincidență sau nu, Vadim a postat pe pagina personală de Facebook poemul ''ultima cafea'', cu 7 zile înainte de deces. Acest subiect a declanșat multe reacții în presă și pe bloguri, multe păreri de rău, condoleanțe, dar și jigniri, glume nesărate venite din parte unor nesimțiți la adresa răposatului.

Vadim Tudor a fost și va rămâne un personaj controversat. A avut momentele lui bune, pentru care l-am apreciat, dar și momente mai puțin bune, ca orice persoană publică. Vadim a fost un tip cult, un mare patriot, un bun orator, un tip carismatic, mai irascibil de fel, glumeț, uneori poate prea glumeț. Îl știu de mic, de când a candidat pentru a doua oară la prezidențiale. L-am votat anul trecut, deși știam că nu are șanse prea mari să ajungă în turul al doilea, tocmai pentru că masele sunt ușor de manipulat de către cele două eterne și corupte tabere.

Mulți încuiați la minte îl injură pe Vadim și astăzi. L-au făcut până acum și-l fac în continuare comunist, doar pentru că e mișto să fii anti-comunist, deși trăim în secolul XXI, iar comunismul a dispărut în '89.
Vadim a candidat de 5 ori la președinție. A luptat împotriva lui Ion Iliescu, a găștii băsiste și a șovinilor maghiari. Nu a fost la putere, nu a avut funcție mare în stat, deci nu a avut putere de decizie. Așadar, nu a influețat viața nimănui în bine sau în rău, așa cum au făcut-o toți șmenarii care au avut funcții înalte în stat și care o duc bine mersi. Vadim s-a luat de gât cu mulți adversari politici corupți, unii cercetați, alții nu. 

Nu a fost ministru, prim-ministru sau președinte, însă continuă să fie înjurat chiar și după moarte de către slugile plătite din bani publici, anti-comuniștii cei înrăiți sau de către alți păduchi fără cei șapte ani de acasă. Printre aceștia se numără: Mihai Mironică, Radu Banciu, gașca-cangrenă de la TimesNewRoman.ro și mulți alți bloggeri. Spre deosebire de cei enumerați, Vadim a adus plus valoare României. Nu știu câtă lume îi va lua la mișto după ce vor muri, însă cu siguranță, nu prea multă lume îi vor regreta. Nici măcar cei care-i pupă-n dos în momentul de față.

Tot respectul meu față de oameni precum: Ciprian Marica, Costin Ștucan, Costin Deșliu, Andrei Nourescu, Moonsound și mulții alții.Cât despre Corneliu Vadim Tudor, odihnească-se în pace. Rămâne un mare român.

Mai jos, secvențe din ultima campanie electorală a lui Vadim Tudor (2014).

Trimiteți un comentariu