Andi Miron

Sexul în familia Iohannis

Klaus Werner Iohannis este una dintre obișnuitele ținte ale glumelor pe internet, asta pentru că România s-a ales cu cel mai bleg conducător din istorie, adică cu Salamul de Sibiu.
Glumele virale ale momentului despre Iohannis pleacă de la cele două fotografii de mai jos, realizate în Statele Unite zilele acestea.

În această fotografie, toate personajele din cadru zâmbesc la cameră, mai puțin Salamul de Sibiu, care pare că este constipat.

O fotografie dezastruoasă din punct de vedere estetic. Vă recomand să citiți asta pentru mai multe detalii.
Ghinionistul cu șase case din meditații este un personaj asupra căruia ne putem pune de acord cu toții că este un om foarte lent și de multe ori incoerent. Cu toții ne putem imagina cât de greu decurgeau orele sale de matematică pe vremea când era profesor sau cât de greu se spală pe dinți acest om, însă voi vă puteți imagina cum face Klaus Iohannis sex? Mi-l pot imagina pe Ponta sau pe Băsescu, însă pe Iohannis, sincer nu. Mi se pare că ''Iohannis'' și ''sex'' sunt două cuvinte care se bat cap în cap, deși nu neg că s-ar putea ca lucrurile să nu fie chiar așa în dormitorul de 500 de metri pătrați al familiei Iohannis.

Trimiteți un comentariu