Andi Miron

Tupeul golănesc al lui Dan Capatos

Dan Capatos ține tare de scaun și se ia la trântă cu cei care-și doresc să-i fie închis show-ul. Strigă tare revoltat în propria emisiune ce promovează scandaluri țigănești și tot felul de persoane de cea mai joasă speță că manelizarea și îndobitocirea în masă trebuie să continue. 

"Dacă astăzi mă vor închide pe mine, mâine vor închide pe alţii. Eu sunt primul care voi merge de mână cu Mădălin Ionescu să ne luptăm pentru libertatea de exprimare. E nedrept ce ni se întâmplă. Despre ipocrizia din România s-ar putea scrie volume întregi, referitor la mesajele pe care le-au scris Mutu şi Bianca Drăguşanu" orăcăie papițoiul Dan Capatos


Românii care solicită CNA-ului să desființeze deșeurile precum ''Un show păcătos'' trebuie să rămână fermi în continuare, iar Capatos nu ar trebui să se mai bată cu pumnul în piept atât de tare, căci gălăgia pe care o face va avea un efect neplăcut tot asupra sa. Orăcăind prea mult, va alimenta ura unui număr foarte mare de oameni care nu-i înghit dejecțiile, grăbindu-și astfel executarea.

Trimiteți un comentariu