Andi Miron

Critici și miștouri la adresa Antoniei

Antonia Iacobescu a susținut un scurt show la Vocea României vineri seara, un show cu care nu a reușit să impresioneze audiența. De fapt, a dat chix, iar reacțiile critice ale celor care i-au urmărit momentul artistic nu au întârziat să apară pe rețelele sociale. De ce a cântat Antonia atât de prost?

De regulă, un artist talentat cântă live indiferent de locația în care are programat concertul, iar aici vă pot enumera artiști precum: Dan Bittman, Călin Goia, Delia, Ștefan Stan, Horia Brenciu, Ștefan Bănică, Tudor Chirilă, Loredana Groza, Adrian Enache, etc. 
Show-ul Antoniei a ieșit prost pentru această domnișoară a picat în capcana de a cânta live, pășind astfel pe un tărâm necunoscut

Antonia constipată (Sursa: www.ele.ro)
Spre deosebire de cei enumerați mai sus, Antonia este un artist de radio scos pe bandă rulantă ca mulți alții, însă unul care încă rezistă pe piață din mai multe motive (nu din pricina calităților vocale). Ambalajul și aparițiile în presa mondenă au fost cheia ei spre succes, neimpresionând prin calități vocale nemaiîntâlnite sau prin show-uri incendiare. 
În plus, am observat că ori nu mai știe, ori nu-și mai dorește să profite de atuurile sale fizice de când formează un cuplu cu Velea, căci mai mereu se îmbracă precum un băiețel de clasa a șasea fugit de acasă. 

Trecând peste faptul că-i împrumută pantalonii, tricourile și boxerii lui Velea, Antonia este dovada autentică a faptului că visele pot deveni realitate. Ca orice adolescentă, a visat să ajungă într-o bună zi o persoană îndrăgită de multă lume, aclamată, vânată de presă. A fost model, însă a cunoscut oamenii potriviți la momentul potrivit și iată că a reușit să dea lovitura în industria muzicală. 

Trimiteți un comentariu