Andi Miron

Duhoarea de nesimțire a lui Iohannis este sufocantă

Cine a câștigat în urma protestelor de stradă? Până acum, Klaus Iohannis, președintele surdo-mut (cândva un umil profesor de fizică remunerat la meditații nu cu bani, ci cu case). Mișcarea de stradă i-a ușurat deosebit de mult munca lui Iohannis, după ce acesta i-a cerut demisia lui Ponta în repetate rânduri. Protestele din stradă au fost de fapt un ''dirty job'' făcut de către alții pentru Iohannis. După mesajul mizerabil de pe Facebook al neamțului second-hand (vezi aici), prin care acesta încearcă să acapareze mulțimea, următorul pas al lui Iohannis va fi readucerea la guvernare tot a unor lichele, cele care-i păzesc spatele, cele care au guvernat înaintea Guvernului Ponta și au scos profesori, polițiști, tineri și pensionari în stradă, cei au pus țara la pământ. Adică aceiași oameni.


Ceea ce e cel mai grav este faptul că oamenii se pot împărți în două tabere: Pro-Iohannis și Anti-Iohannis.
Felicitam ieri ''tinerii frumoși și liberi'' pentru faptul că au început să deschidă ochii (vezi aici), însă din păcate nu putem avea pretenția ca toți să gândească. De regulă, problema acestor tineri intoxicați de duhoarea iohannistă, puternic manipulați se datorează lipsei informării. Tinerii nu citesc. Lipsa de informare din mai multe surse și doar ingerarea conținutului media sau mai rău, a celui din social media dăunează grav. Dacă veți alege să fiți în continuare proști și dezinformați, veți fi în continuare ușor de manipulat. Astfel, veți avea aceeași oameni în frunte și veți regreta mai târziu, așa cum fac alte generații.


Nu trebuie ca aceste proteste să readucă înapoi PDLiștii la putere. Trebuie să avem în vedere în continuare faptul că avem nevoie de noi lideri pe care tot noi îi putem alege. Îi putem găsi acum sau cel târziu la alegeri.

Trimiteți un comentariu