Andi Miron

Noutăți ''colective''

Aproape toate posturile de televiziune încearcă să spele creiere, făcând propagandă pro-iohannistă.
O parte dintre blogărașii care lingeau unde scuipau politicienii de la putere o ard acum anti-sistem (unii de fațadă, alții nu) tocmai pentru a nu rămâne singuri și pentru a-și face campanie de imagine. 

Recent, îi felicitam pe cei care și-au dat seama într-un târziu ca Iohannis este doar o marionetă. Din păcate, nu toată lumea conștientizează faptul că acest pește mort cu 6 case face parte din aceeași sistem abject împotriva căruia protestă. Klaus este condus de toată gașca care a furat România 10 ani de zile, cot la cot cu Băsescu. 
Ceea ce-l mai ține în funcție pe Iohannis este încrederea pe care încă o au oamenii închiși la minte în el și sunt mulți.

Manifestanții sunt împărțiți în două tabere: pro-Iohannis și anti-Iohannis. 

Un tânăr frumos și liber, mai colorat de fel, cerea ca Iohannis să iasă în stradă și să-i susțină. Astfel de oameni sunt dovada clară de prostie, de masă de manevră, exponenții perfecți atunci când vine vorba de incultură politică (și nu doar incultură politică). 

Ce urmează? Să înceapă Iliescu, Boc și Udrea să se alăture mulțimii și să protesteze? Să iasă în stradă Capatos și Mădălin Ionescu să protesteze împotriva mizeriei din România, în special a celei din televiziune?

România are nevoie de alți oameni, nu de alte marionete.

România are nevoie de oameni care să se facă auziți, oameni precum Alin Dincă, Tudor Chirilă sau  Cheloo, oameni inteligenți, oameni influenți, care disprețuiesc clasa politică.Trimiteți un comentariu