Andi Miron

Daniel Buzdugan, populistul oportunist

Daniel Buzdugan reușește să devină destul de patetic fără prea mult efort. În 2013 la Iași, la unul dintre concertele ''Forza ZU'', își plângea pe scenă tatăl mort, în fața câtorva zeci de mii de oameni. Acum câteva zile, a prezentat concertul corului Madrigal în Bacău. Ce a mai făcut de data asta?

Primele rânduri ale sălii de spectacol erau ocupate în mare parte de către preoți și la rugămintea protopopiatului Costică Busuioc, preoții au părăsit locurile, pentru a le ceda cetățenilor. Înainte ca Madrigal să-și facă apariția pe scenă, Buzdugan a ținut să precizeze că ceea ce a făcut Busuioc se aseamănă foarte mult cu scena în care Iisus Hristos i-a spălat picioarele slugii sale. 
''Ce mă???'' Am spus în gând atunci când am ascultat aberația aceasta.

Bazaconiile lui Buzdugan au continuat până la sfârșitul concertului, atunci când prostia sa a culminat. Prietenul la cataramă a lui Mihai Morar a ținut să-i spună primarului bacăului, Romeo Stavarache că o stradă din Bacău trebuie să se numească Madrigal și că toți membri corului trebuie să fie numiți cetățeni de onoare ai orașului. 

Daniel Buzdugan, la fel ca Mihai Morar, rămâne un entertainer incapabil să strângă o audiență cât de cât inteligentă, un populist convins până în măduva oaselor, un patetic care pupă mâna Annei Ungureanu (dirijor la corul Madrigal) după ce o pupă pe cea a lui Florin Salam. Și ne mai mirăm că nu avem divertisment de calitate, ci doar manele, scandaluri și glume proaste.

http://img3.rol.ro/

Trimiteți un comentariu