Andi Miron

Fără talent, fără studii și fără noroc

Cel mai necalificat ''antrenor'' din istoria Ligii I, care a stat câteva luni pe banca celui mai prestigios club de fotbal românesc, a plecat cu coada între picioare. Mirel Rădoi, finuțul pe spatele căruia Becali și-a pus multe speranțe, a dezamăgit rapid, având până la momentul plecării mai multe tentative abandon. Aventura lui Rădoi la Steaua a decurs și s-a încheiat așa cum pomeneam în luna iulie a acestui an aici.

''Graba strică treaba'' este un proverb care i se potrivește mănușă lui Rădoi, care în loc să mai aștepte câțiva ani pentru a-și termina studiile și eventual să îmbrace tricoul Stelei măcar pentru un sezon, a ales să profite de naivitatea nașului său, mai nepriceput la fotbal decât fostul căpitan stelist. Nașul Becali i-a pus pe tavă postul de antrenor  finului, o oportunitate enorm de mare pentru un antrenor debutant, însă pe care finul nu a știut să o gestioneze. Rădoi nu și-a băgat nasul unde și când trebuia, iar începutul său ca antrenor va rămâne marcat pe veci drept o amintire neagră, un eșec memorabil.

Fotbalul de calitate nu are nevoie doar de mulți bani, ci și oameni educați în conducere: de la patron până la antrenor.

Foto: gsp.ro

Trimiteți un comentariu