Andi Miron

Femei autentice

Sunt de părere că o femeie care se respectă, nu-și va neglija niciodată aspectul fizic, chiar dacă între timp devine mamă cu unul sau mai mulți copii și trece de 30 sau 40 de primăveri. Chiar dacă ea devine soție și mamă, nu înseamnă că trebuie să-și piardă sex-appeal-ul. Cred că o femeie îngrijită, dichisită și preocupată mereu să arate bine (nu într-un mod exagerat) se va simți mult mai bine în pielea sa și va rămâne mereu ca un magnet pentru partenerul de viață. Așadar, beneficii de ambele părți.

Cu toții îmbătrânim, însă contează și cum o facem. Unii asociază îmbătrânirea cu urâțirea, însă este o asociere neinspirată din punctul meu de vedere, căci se poate îmbătrâni frumos dacă se dorește acest lucru.

Salma Hayek este una dintre femeile care deși nu mai este la prima tinerețe, arată într-un mare fel. Ce-i drept este că mama natură a fost destul de generoasă cu actrița, care la 49 de ani strânge mai multe generații de admiratori de sex masculin.
Din aceeași categorie de femei de succes, coapte și bune fac parte și Halle Berry (49 de ani), Jennifer Lopez (46 de ani) și Sofia Vergara (43 de ani).

Atenție! Femei, nu pițipoance obosite!

Salma Hayek @ American Music Awards, noiembrie 2015Foto: dailymail.co.uk

Halle Berry, Jennifer Lopez și Sofia Vergara în 2015
Trimiteți un comentariu