Andi Miron

Atenție, țațe la volan!

Se întâmplase într-una dintre primele zile ale anului 2016, în Bacău, atunci când veneam de la gară cu un taxi. Șoferul a oprit în fața scării mele și am coborât împreună pentru a lua bagajele din portbagaj. Din neant, a intrat în scenă o șoferiță blondă, cam de 35 de ani, ce venea din sens opus și care a ținut morțiș să coboare geamul pentru a i se adresa politicos taximetristului cu: ''mișcă bă boule''.  După ce și-a făcut numărul, a trecut mai departe. Taximetristul, un om de vârsta a treia nu a contraatacat ca un taximetrist autentic. Doar s-a uitat la mine și a zâmbit.

Nu ești Xena - prințesa războinică dacă înjuri în trafic, așa cum nu ești bărbat alfa dacă pizdiești orice vietate ce-ți sare în cale. 

În trafic sunt foarte mulți nebuni. Mulți cretinei care provoacă, dar și alții care o fac pe nebunii doar dacă sunt provocați. Blonda cea prostuță avea șanse foarte mari să se aleagă cu niște palme peste mufă dacă acționa la fel în București. Sunt de părere că regula de aur în trafic este ''nu provoca'', mai importantă decât ''nu răspunde la provocări''. 

Dacă nu respecți regula de aur, ai șanse mari să te alegi cu ceva de genul acesta.


Trimiteți un comentariu