Andi Miron

Greşeli de comunicare cu duiumul în politica românească

Astăzi nu vom vorbi despre cât au mai furat politicienii români... Nu vom vorbi despre cât sunt de hoţi cei care ne conduc, ci despre cât de neciopliţi sunt.

Greşeli de comunicare peste greşeli de comunicare în politică românească, care este de fapt o piesă de teatru proastă, jucată de către nişte clowni, aceiaşi de 25 de ani. Îi vedem zilnic, sunt nişte măscărici care pe lângă faptul că manipulează prostimea să-i voteze, facilitându-le astfel funcţii în stat din care pot fura, fac nişte gafe de comunicare desprinse parcă din filmele cu proşti. Aceste greşeli nu sunt orice fel de greşeli, ci sunt catastrofale şi vin în momente cheie.

Oamenii de comunicare trebuie să aibă grijă de distinşii măscărici să nu scoată porumbei pe gură sau să compromită imaginea partidului în vreun fel. În lipsa unor oameni de comunicare, un om zdravăn la cap ar trebui să treacă prin filtrul personal anumite aspecte. De exemplu, nu trebuie să-ţi spună specialistul în comunicare că e interzis să vii la conferinţă de presă îmbrăcat în ren.

Cred că aceasta este cea mai imbecila generaţie de oameni politici din România şi că să va faceţi o idee de ce afirm asta, am să va dau imediat câteva exemple.Cristian Buşoi (PNL)

La început de 2016, Cristian Buşoi, desemnat de PNL candidat la Primăria Capitalei, a decis să folosească în scop electoral fotografii cu tragedia de la Colectiv, în care au murit zeci de oameni după cum bine ştim. Probabil că o fi fost la concertul Loredanei Groza şi de acolo i-a venit ideea măreaţă.

Marius Crăcea (PMP)

Băiatul asta a transformat conferinţă de presă din 14 ianuarie 2016, în care trebuiau să se discute probleme politice, într-o comedie. Politicianul a ţinut să precizeze următoarele aspecte importante pentru naţiune, ce au devenit rapid virale:

"Anunţul meu pe scurt ar putea fi sintetizat astfel - politician giurgiuvean, caut iubită!"

"Iubita, viitoarea iubita, să lucreze. Ar fi ideal de a lucra în sistemul de justiţie, judecătorie, parchet, dar această condiţie ar putea deveni prea restrictivă. Aşa că, criteriile de baza sunt... două criterii: să fie atrăgătoare şi inteligentă"

Klaus Iohannis (PNL)

A câştigat alegerile printr-o propagandă online bine pusă la punct de către trepăduşii din spate, propagandă ce a urmărit manipularea pulimii neinformate, profitând totodată de campania de denigrare a lui Ponta iscată pe internet. Klaus Iohannis este departe cel mai incapabil om care s-a aflat la cârma ţării. Este arogant, fad, incoerent şi încet la minte. Cel mai probabil, acasă este sub papuc, dar asta este o altă poveste...

Preşedintele ţării nu este în stare să se confrunte cu argumente, unu la unu cu niciun contracandidat politic. A demonstrat acest lucru încă din confruntările cu Ponta, atunci când binecunoscutului simpatizant al sistemelor băsiste şi iohanniste, Rareş Bogdan îi venea să-şi smulgă părul de la subraţ de ciudă că Iohannis era călcat în picioare de către fostul ministru.

Iohannis ne confirmă şi mai tare de la o zi la altă cât este de letargic, de arogant şi de închis la minte, însă cred a atins apogeul atunci când a declarat după tragedia de la Colectiv că ''a fost nevoie să moară oameni că Guvernul să demisioneze''.

Radu Stroe (PNL)

În 2014, în urmă tragediei aviatice din Apuseni, Radu Stroe a declarat din funcţia de ministru al afacerilor interne: ''îmi pare rău că în mandatul meu s-a întâmplat tragedia''.

Cristiana Anghel (ALDE) 

Învăţătoarea din Caracal a devenit celebra după ce a stat 70 de zile în greva foamei şi a fost propulsată apoi politic senatoare a României şi este de departe una dintre cele mai abjecte figuri publice din România. Comportamentul ei de ţaţă este binecunoscut, grevista-foamei obişnuind să ridice tonul şi să jignească pe oricine şi/ sau orice îi stă în cale. Până să i se arunce şi ei un os, grevistă-foamei se văita ca un vierme puturos la posturile de televiziune, spunând că profesorii şi învăţătorii sunt umiliţi cu salarii de nimic. Acum se face că uită de cadrele didactice, însă este o pată de culoare în sensul negativ... Pe scurt, mahalagioaică.

Elisabeta Lipă (tehnocrăcănat)

De ultima oră, citeşte aici

1 comentarii:

Greseli cu "duiumul"la tine in titlu!Sa nu zici ca intenționate!

Reply

Trimiteți un comentariu