Andi Miron

Mașina penelistă de spălat creiere a început propaganda

Penelistă sau pedelistă, e una și aceeași... După cum bine știm, anul 2016 este un an electoral, cu alegeri locale în luna iunie și alegeri parlamentare în luna noiembrie. Așa cum bănuiam încă din prima zi de când s-au iscat protestele anti-Ponta, de după tragedia de la Colectiv, partidele mari au fost, sunt și vor fi nevoite să împingă în față ''oameni noi'' sau mai bine spus, fețe noi.

S-a început încă de acum două luni cu manipularea maselor prin numirea noului guvern format din tehnocrăcănați... Politicienii cu ștate vechi, conștienți de faptul că lumea nu-i mai vede cu ochi buni și pentru că sunt cercetați, deci le e frică de pușcărie, vor prefera să stea în umbră, să rămână rezervați, lăsând astfel locul unor fețe noi pe liste. Poate fi o tactică bună de manipulare a cetățenilor având în vedere faptul că aproape jumătate dintre români ar vota oricând tot cu săgeata sau cu trandafirul, deci sunt ușor de prostit, iar cealaltă jumătate nu s-ar prezenta la vot.

Conducerea PNL a adoptat, luni, o rezoluţie prin care se angajează să prezinte pe listele de candidaţi la alegerile locale 30% oameni noi, a anunţat copreşedintele liberalilor Alina Gorghiu.

"O rezoluţie importantă pe care BPN a votat-o astăzi este legată de 30% oameni noi pe liste. Suntem primul partid care a iniţiat decalogul integrităţii, suntem primul partid care a deschis uşile organizaţiilor locale, organizaţiilor judeţene, invitând societatea civilă, oamenii de calitate, elitele din fiecare comunitate să facă pasul în interiorul structurilor de partid. Astăzi, în oferta noastră electorală, ne-am angajat ca cel puţin o treime din numărul candidaţilor propuşi la alegerile locale să fie oameni noi", a precizat Gorghiu într-o conferinţă de presă.

Ea a adăugat că, prin oameni noi, PNL înţelege "persoane care nu au ocupat funcţii administrative sau politice de prim-plan".

"Este, cred eu, un semnal foarte bun, de credibilizare şi de modernizare a propriilor structuri de partid. Şi, credeţi-mă, suntem singurul partid care ia în serios acest lucru. Aşteptăm răspunsul organizaţiilor judeţene atunci când vor întocmi listele", a completat Gorghiu.
relatează Jurnalul.ro
Dacă Iohannis i-a prostit o dată pe tinerii frumoși și liberi cu Blaga, Blejnar și Videanu în cârcă, de ce nu ar reuși acest lucru și o figură nouă, folosindu-se de aceeași strategie? 


Trimiteți un comentariu