Andi Miron

Dragi fumători ''discriminați''

O mare parte a fumătorilor care încă nu conștientizează (sau care nu vor să accepte) faptul că a sta înecat, îmbibat și asfixiat în propria duhoare mai ceva ca porcul în propria cocină, încep să o ardă drept victime. Protestează vehement, susținând frenetic faptul că sunt discriminați și că legea ce va interzice fumatul în locuri publice e stupidă.

Dragi fumători, legea ce va interzice fumatul în locuri publice a venit foarte târziu, deci până acum ați avut destul de mult timp să vă faceți de cap. Nu puteți spune că sunteți discriminați atât timp când legislația nu vă va mai permite de acum în colo să-i asfixiați pe nefumători cu putoarea voastră. E aberant. 

Și ca să fie limpede pentru toți fumătorii nemulțumiți, discriminarea se referă la acel drept care nu ți se acordă, însă pe care-l meriți. A împuți un mediu închis, cu tot ce e în el, a obliga alți indivizi să-ți inhaleze duhoarea, nu a fost niciodată un drept și niciodată nu va fi pentru nimeni. Este imoral și în curând va fi și ilegal. Așadar, nu poate fi vorba de nicio discriminare a fumătorilor, ci doar de un fals argument presărat cu prostie și nesimțire.

Dacă vrei să-ți nenorocești plămânii, nu-i obliga și pe alții să facă același lucru. Te poftim afară! ;)

Foto

Trimiteți un comentariu