Andi Miron

Vaaai! Ninge ca în bancurile cu Moș Crăciun

La mine ninge ca în bancurile cu Moș Crăciun... Asta ca să nu dau curs clișeelor ''ninge ca în basme'' sau ''ninge ca în povești''... După câteva zile călduroase în toiul iernii și după alte câteva zile de ger năprasnic, zăpada și-a făcut apariția și în Bacău, orașul natal în care revin din 2010 în coace mai mult în vizită, dar de fiecare dată o fac cu drag.

Mă îndreptam spre casă atunci când am realizat fotografiile, două cadre trase la o oră și un pic după ce s-a apucat să ningă. Inevitabil a fost să nu-mi vină instant în minte statusurile de pe Facebook cu ''ninge ca în povești''. Sunt tare drăguți oamenii care-și pun astfel de statusuri, dar cam inconsecvenți. Dacă ar anunța pe rețelele sociale și când se topește zăpada, ar fi perfect. Și-ar face treaba de informatori indispensabili până la capăt.

Bulgăreală plăcută și fără accidente vă doresc! Feriți-vă urechile dragi cititori, iar voi fetelor, scoateți-vă urâtăniile acelea de UGG-uri din garderobă și bucurați-vă de zăpadă, nu mai faceți live-text numărând fulgii de nea din casă!
Ninge ca în filmele alb-negru.


Trimiteți un comentariu