Andi Miron

Fetelor, dacă faceți videochat, asumați-vă! (P)

Sunt de părere că oamenii care-și câștigă cinstit existența, nu sunt de blamat, chiar dacă domeniul de activitate în care activează este mai mult sau mai puțin controversat. Fie că respectivii sunt educatori, ospătari, oameni de serviciu ori cântăreți la metrou, atât timp cât se încadrează în normele legale, neincomodând pe nimeni, consider că trebuie să presteze acea meserie cu demnitate.

Și pentru că tot veni vorba de demnitate, ma gândesc la fetele care fac videochat.
Un studio de videochat pare să fie un business bănos. Cel puțin asta a declarat anul trecut managerul de la Studio 20, cel mai mare studio de videochat din Bucuresti, într-un interviu acordat pentru Wall-Street.ro. De remunerație nu se pot plânge nici angajatele, ale căror venituri lunare sunt estimate la câteva mii de euro.

foto
Astfel de fete nu au fost crescute în puf, în familii cu mulți bani de au ajuns să practice această meserie, asta e evident.
Cum le recunoști? În urma documentării, după cum spuneam, nu se moare de foame în acest domeniu. Se duce un trai decent sau mai mult decât decent. Fetele care fac videochat își permit să se răsfețe prin saloane, magazine, cafenele, fără a fi nevoite să stea pe spatele unui gherțoi cu bani.  Cele cu experiență în domeniu își permit să plece într-o vacanță pe banii lor din când în când, spre deosebire de domnișoarele-breloc, obișnuite să fie plimbate constant de către alții.

Să faci bani curați fără a deranja pe nimeni e un lucru onorabil. Cu toate acestea, majoritatea fetelor o ard undercover, adică au o mare problemă atunci când vine vorba de a-și asuma faptul că practică o astfel de meserie. 
Nu spun: ''da, acum o lună, două, trei n-am mai suportat să mă culc pe stomacul gol. Am tastat în Google angajari videochat, am fost la un interviu, m-au acceptat și am început să prestez.'' 

Fetelor, asumați-vă! Dacă nu o veți face, oamenii din jurul vostru vor intra la alte bănuieli și știți bine la ce mă refer. Indiferent ce faci în viață, de drumul pe care-l alegi, asumă-ți-l și fă-ți treaba cu responsabilitate!

1 comentarii:

Cred ca ramane la latitudinea fiecareia daca isi doreste sa-si dezvaluie identitatea sau nu, pana la urma videochatul este despre castiguri mari, comparativ cu alte job-uri.

Reply

Trimiteți un comentariu