Andi Miron

Pe idioții care bat femei cum îi pedepsim?

Uneori mă apucă râsul atunci când văd cât de primitivi sunt interlopii din România, dar poate că am văzut prea multe filme cu mafioți și am așteptări prea mari. Pe de o parte e de râs faptul că 9 din 10 interlopi din România sunt niște cocalari burtoși care râgâie mici, bere și manele. Pe de altă parte, grav este faptul că justiția e păpușa gonflabilă a acestor nătărăi. ''Cum, nu suntem cu toții egali în fata legii?''

În weekend, o tânără salvamontistă a fost bătută într-un bar de către un interlop din Lupeni. Mândru de fapta sa, interlopul lu' pește l-a bătut și pe dj-ul localului. Toate aceste lucruri s-au petrecut sub ochii unui jandarm în civil, care asista la spectacol în timp ce-și fuma liniștit țigara.

Atunci când era pe val știrea cu violatorii din Vaslui, sute de mii de oameni propuneau ca violatorii să fie castrați chimic. 
Ok, să-i castrăm chimic, dar cu imbecilii care bat femei ce facem? Le dăm o amendă și atât? Eventual le dăm doar un avertisment pentru că sunt nu știu ce interlopi cu ceafă lată și minte cât o alună?

Astfel de dejecții umane privilegiate își vor permite din ce în ce mai mult să comită abuzuri, să încalce legea, fără a fi sancționați corespunzător atât timp cât nu va fi pusă presiune pe justiție. De către cine? În primul rând de către cetățeni, apoi de către mass-media.Și evident, acesta nu este un caz singular.

Trimiteți un comentariu