Andi Miron

Unlike-ul, pedeapsă capitală în online

Declarația lui Iohannis vizavi de cazul Antenelor i-a unit într-o singură tabără pe băsiști, pe tinerii frumoși și liberi și pe ceilalți imbecili de pe net ușor de manipulat, obișnuiți să acționeze precum oile. Această tabără a început să porcească în online orice vietate care nu are același punct de vedere ca al lor.

Aproape toată lumea își dă cu părerea pe tema acestui subiect, indivizi care mai de care mai neavizați, mai neinformați. Toate pipițele care n-au văzut în viața lor un buletin de vot se alătură trendului, înjurând Antenele și pe Iohannis, o figură care și mie personal, îmi displace complet și mi-a displăcut de la bun început. Aceste pipițe spun că nu se uită la TV, însă au impresia că sunt în măsură să-și exprime punctul de vedere, lingând de fapt ceea ce scuipă niște propagandiști pe internet.

De 25 de ani, România este împărțită în două mari tabere. Din acest motiv nu s-a pus pe picioare România până acum și de aceea merge de la an la an, din ce în ce mai prost. Generațiile se schimbă și aproape nimeni nu învață nimic din asta. Mai mult de atât, cele două tabere se consolidează și mai bine, în loc să se destrame. Din acest motiv România este condusă de 25 de ani de aceleași găști de incompetenți, pentru că cetățenii, foarte mulți dintre ei sunt niște incompetenți. Nu degeaba se spune că fiecare popor are liderii politici pe care-i merită.

Cum doresc să schimbe România acești cetățeni incompetenți? Porcind pe internet, alimentând ura, mânia, dând unlike-uri și dislike-uri dacă s-ar putea.

Românii și-au pus mereu speranțele în generațiile viitoare. Eu sper să nu fie nevoie să mai treacă câteva generații pentru a produce schimbarea, deși atunci când văd că generația mea, e generația tinerilor frumoși și liberi, plină de indivizi ideferenți, neinformați și ușor de prostit, viitorul sună destul de sumbru.

Încă o generație ratată? Câte generații de sacrificiu vor mai fi oare?Sursa foto

Trimiteți un comentariu