Andi Miron

Concluzii după Selecția Națională Eurovision 2016

Tot concursul a fost foarte strâns, nu mai spun de finală. Au fost multe voci bune prezente în concurs, concurenții s-au autodepășit în finală prin micile ajustări ce au ținut de coregrafie (Dream Walkers), machiaj (Ovidiu Anton), piesă (Vanotek) sau interpretare.

TVR a reușit să resusciteze Eurovisionul, care începuse să fie privit de către publicul din România ca o epavă. Eurovision e mai fresh ca niciodată.
Sala de spectacol a arătat impecabil, ''camera verde'' a existat doar simbolic, promo-urile au fost bine gândite, show-ul a fost bine filmat per total, conceptul cu jurați mi-a plăcut, la fel și faptul că au existat puțini finaliști, șase la număr.

Deși a fost o competiție strânsă, cred că Ovidiu Anton, câștigătorul concursului este cel mai potrivit pentru a reprezenta România. Are o voce foarte bună și o piesă care sună excelent, cu versuri pe măsură și care cred că are forța de a se clasa în top 10 în Suedia. 
Totuși, n-ar fi rău dacă ar scăpa de câteva kilograme până la vară. Din punct de vedere vizual, nu dă prea bine acel costum mulat și contrastul creat de gabaritul artistului, cu cel al dansatorului.

În rest, toate bune. Să-i ținem pumnii!

Trimiteți un comentariu