Andi Miron

Revolta fumătorilor - meltenași

Meltenașii mai comozi din fire, cărora le e lene să își mute hoitul într-un spațiu deschis pentru a pufăi, au început să facă petiții online (inutile de fapt, pentru că nu au valoare juridică) pentru legalizarea fumatului în locuri publice închise. Acesta este românașul, e fericit dacă are țigări, semințe, băutură și manele. Poți să-i tai din salariu, poți să-i pui taxe peste taxe, nu iese în stradă. Doar țigara din gură să nu i-o iei atunci când intră intr-o cafenea, că altfel s-ar putea să se revolte!

Există fumători înțelegători, care iau ca atare legea, dar și meltenași, care nemulțumiți fiind de această lege, vin cu niște argumente care mai de care mai cretine. Pe tema meltenașilor care se simt discriminați, vă recomand să citiți ''10 răspunsuri pentru fumătorii care se simt discriminați de legea anti-fumat'' aici.

Cât despre fumatul ca o modă, nu, nu mai e deloc cool să fumezi în ziua de azi. Au trecut vremurile în care o femeie fumătoare era considerată emancipată. Acum, o femeie fumătoare e doar o putoare mergătoare, la propriu.

Trimiteți un comentariu