Andi Miron

Cum determini o femeie să fie femeie

Ai probleme și atunci când ești poate cel mai bun din istorie la un anumit lucru. În cazul de față, vorbim despre cea mai bună jucătoare de tenis din istorie, Serena Williams care a tot fost ironizată pentru aspectul său fizic, ani întregi. Unii i-au spus că i-ar fi stat mai bine să fi jucat la divizia masculină, asta pentru că oricum nu are concurență la feminin și mai ales, pentru că fizicul robust ar ajuta-o destul de mult în niște dueluri cu Djokovic, Nadal sau Federer.

Constientă de faptul că oamenii o percep mai mult drept un monstru decât o femeie, Serena a intrat de aproximativ un an de zile într-un proces intens de ''feminizare'', pe finalul carierei. Poate că din acest motiv nici nu a câștigat vreun turneu în acest an, o fi fost mai preocupată de noua ei imagine. Presa a aruncat atât de multe răutăți care au devenit apoi virale în online, încât Serena a decis că este momentul să demonstreze că și ea este o femeie.

Serena Williams nu mai e aceeași de acum câțiva ani, imaginea ei e cu totul alta, deși mi se pare că demersurile sportivei sunt un pic cam forțate, mult prea multe într-un timp relativ scurt. Serena și-a făcut câteva operații estetice, pozează sexy, își asociază imaginea cu Beyonce într-un videoclip sexy. Ce mai lipsește? O prezentare în tanga pentru Victoria's Secret?
Trimiteți un comentariu