Andi Miron

Dan Teodorescu de la trupa Taxi a îmbătrânit, uită să-și ia pastila de umor

Clipul ''Taxi și Prietenii - Despre smerenie'', postat acum 4 zile pe Youtube, a ajuns viral destul de rapid. A stârnit și stârnește în continuare controverse, pentru că atinge un subiect cu o încărcătură foarte puternică și anume Catedrala Mântuirii Neamului. Pentru că impactul clipului a fost atât de mare și pentru că au apărut fel de fel de comentarii, care mai de care mai agresive, Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi precizează că piesa nu este un manifest împotriva construirii Catedralei.

''Am făcut această piesă pentru că am dreptul să-mi exprim opinia", spune Dan Teodorescu. 

Cu această afirmație, nu cred că ar reuși să păcălească nici măcar un găgăuță, pentru că își dă singur cu stângul în dreptul. Asta e replică de om matur? 

Biserica română a făcut prea multe șmenuri în ultimii 25 de ani. Șmenurile bisericești vor fi din ce în ce mai puține, pentru că șmenarii cu barbă și har au intrat în atenția opiniei publice de câțiva ani în coace. Construirea Catedralei Mântuirii Neamului, care ar urma să fie inclusă în top cinci cele mai mari catedrale europene este fără dar și poate un act de grosolănie. Cu sutele de milioane de euro de care beneficiază acest proiect s-ar fi putut construi locuințe pentru tineri, ori se puteau investi în consolidarea brand-ului de țară, care în momentul de față este pământ. 

Elena Voineag a postat pe Facebook un mesaj care m-a inspirat: ''Trupa Taxi a realizat un lucru extraordinar. A demonstrat că dacă transmiți un mesaj controversat cu ajutorul multor vedete, absolut NIMENI nu o să sesizeze că piesa sună foarte prost.'' 

Pe lângă faptul că piesa sună groaznic și pare o parodie second-hand, Dan Teodorescu își dă singur cu stângul în dreptul, neavând tăria să confirme că piesa este un manifest împotriva construirii Catedralei - mastodont. 
În plus, Dan Teodorescu a îmbătrânit, iar de la o vârstă știți cum se spune, începi să iei tot felul de pastile. El nu și le ia pe cele mai importante și anume pastilele de umor. Nu am să comentez despre faptul că Dan Teodorescu cântă de parcă ar avea două caise care i-au înfundat căile respiratorii sau despre brelocurile pe care și le agață de ochelari la fel cum agață taximetriștii zorzonele de oglinda retrovizoare, ci am să închei afirmând că umorul acestui domn este infantil, prostesc și forțat. 

Și pentru că solistul se întrece în producții care mai de care mai penibile, ascultați ''Ce faceți'', piesă scoasă chipurile în memoria celor care au murit în urma incendiului de la Colectiv, pentru că foarte mulți artiști au încercat să se agațe de acest eveniment nefericit așa cum au putut. Unii pentru a vinde în continuare bilete la Sala Palatului, alții pentru ieși de la naftalină.

Trimiteți un comentariu