Andi Miron

Mesaj pentru puțoii stropșiți

Așa cum ați intuit citind titlul articolului, da, puțoiul este o ființă care figurează în certificatul de naștere ca fiind de sex masculin. Ca orice indivizi, peste acești puțoi trec anii, însă pentru ei, în zadar, pentru că tot la stadiul de puțoi rămân. Nu le putem spune bărbați, pentru că nu se comportă ca niște bărbați, cât despre termenul de domn sau de gentleman, probabil că îi va depăși încă alte câteva vieți de acum în colo.

Puțoii sunt acele vietăți cărora nu merită să le arunci nici măcar un colac de salvare dacă le auzi strigând după ajutor, în mijlocul oceanului. Sunt convins că acest lucru mi-l pot confirma și ceilalți reprezentanți al sexului tare, care nu sunt străini de codul bunelor maniere sau măcar de cei șapte ani de acasă, cât și femeile, care din nefericire, au parte în viața lor de prea puțini bărbați și de prea mulți puțoi. 

Acești puțoi, care trag în jos nu doar tabăra masculină, ci toată rasa umană, sunt foarte ușor de recunoscut, iar femeile îi detectează cel mai ușor. Asta pentru că respectivii sunt bădărani, nu au habar să se comporte cu o femeie, iar alții pur și simplu nu vor din comoditate, de unde rezultă tot bădărănie. Am să vă prezint unul dintre cele mai la îndemână exemple pentru a putea dezvolta mai departe.În metrou, puțoii obișnuiesc să se arunce pe scaune de parcă ar risca să să li se rupă apa dacă ar ceda locul doamnelor și domnișoarelor pentru câteva stații. Inevitabil, pe aceștia îi asociez cu meltenașii care încă protestează vis-a-vis de legea antifumat (''cum bă, eu să ies afară ca să fumez''). Puțoiul viermănos din stânga primei imagini se făcea că citea, în timp ce o doamnă stătea în picioare la un metru de el. În total, patru puțoi care ocupau scaunele ca niște nesimțiți ce i-a făcut mama pe ei. 

Tind să cred că astfel de jivine nici măcar n-au habar să se comporte cu mamele lor, dar ce să mai vorbim de alte persoane...

Băi puțoilor, comportamentul pe care-l aveți în prezența femeilor, fie ele persoane cunoscute sau necunoscute, grase sau slabe, blonde sau brunete, tinere sau bătrâne, nu vă dă dreptul să vă considerați bărbați, pentru că al vostru comportament este tipic unei vietăți cu sexualitate incertă, crescută într-o familie de giboni.
Ești manierat dacă pui în practică bunele maniere în fiecare moment al vieții tale, nu doar atunci când ai anumite interese. A fi bărbat nu se rezumă doar la a avea penis și testicule, iar adevărul este crud. Un număr covârșitor de puțoi sunt niște purtători ilegali de penis.

1 comentarii:

da nu mai există mă bune maniere în societate și știi care e culmea? femeile super frumoase au alături asemenea puțoi, care le tratează ca pe niște cârpe. în majoritatea cazurilor zic...

Reply

Trimiteți un comentariu