Andi Miron

O peliculă mânjită cu lichid seminal

Mi-am adus aminte de un film despre care voiam să scriu încă de prin noiembrie - decembrie 2015, atunci când l-am și văzut. Dacă ești la curent cât de cât cu filmele care apar prin cinematografe, ai auzit de acest film. Dacă nu, e posibil să fi întânit pe cineva care să-ți fi povestit despre el, ori să fi citit o recenzie sau pur și simplu să fi văzut posterul și șă-ți fi rămas în minte.

Filmul e franțuzesc și se numește ,,Love" Scurt și simplu, sună a romance, nu? Dacă ai vedea posterul, ai spune că filmul e vulgar, porcos, pentru că prezintă trei limbi care se dezmiardă una pe cealaltă. Dacă-l vei urmări, vei rămâne cu impresia că este mai mult decât porcos. Da, e plin cu scene explicite de sex, e o peliculă mânjită din belșug cu lichid seminal. Ce 50 Shades of Grey? Vrei acțiune? Urmărește,,Love", un pornache cu un storyline ușurel, care-l face artistic și numai bun de livrat minorelor călite deja cu povestea de iubire a protagoniștilor din 50 Shades! Debutează cu o scenă care te poate ține aproape ca spectator până la generic, ori dacă ești o persoană pudibondă, te poate determina să-l închizi din start.

Dacă ești femeie cu ceva experiență de viață, după vizionarea filmului îți vei jura că nu vei mai lăsa niciun băiat să ejaculeze pe tine, nici măcar pe sâni, pentru că personajul principal al filmului te-a împroșcat de prea multe ori deja. Dacă l-ai văzut 3D și-mi spui că ți-ai simțit ochii plini de spermă în sala de cinema, nu-i bai. Nu cred că ai fost singura din sală care s-a simțit cu lentilele plouate.Trimiteți un comentariu