Andi Miron

Sexul în lift

Femeile, la fel ca bărbații, au fantezii sexuale. Unele se îndeplinesc mai devreme, unele mai târziu, altele niciodată. Fantezii nebunești, romantice sau care mai de care mai bizare. Unele femei își doresc să fie legate și dominate ca la carte măcar o dată în viață - fantezie clasică, altele vor să domine, deci ele să-l lege pe bărbat de ceva anume și să-și facă de cap. Nu știu câți posesori de testosteron au fantezia de  fi legați de ceva, dar de dragul ei, se conformează. Pardon, se supun. Doar trebuie să-și intre în rol, cum altfel?! Și totuși cred că bărbații care chiar își doresc să fie legați, ori sunt gay. ori sunt hetero - ținuți din scurt. La figurat, de obicei. La propriu, ocazional.

Bărbații, marea lor majoritate, sunt mai puțin romantici decât femeile, acesta nu mai e un mister. Au fantezii grotești, se visează de multe ori niște actori din filme porno. E dreptul lor, toată lumea are dreptul să viseze. Aproape orice bărbat are dreptul să viseze la o partidă în 3 cu prietena sa și cu încă o altă tipă, ori la o partidă în 3 cu alte două tipe și a sa iubită pe post de cameraman. Fetelor, nu-i puteți condamna! Oricât de cuminte v-ar părea iubitul vostru, mintea lui visează la niște lucruri pe care probabil că nu vi le veți imagina vreodată.

Și pentru că am discutat despre cele mai comune fantezii de partea ambelor sexe, trebuie să abordăm și problema sexului în lift. Nu știu dacă e o fantezie pur feminină sau masculină, însă cred că prima partidă de sex în lift a avut loc imediat după ce un student a fost dat afară din gazdă. Mi se pare o fantezie stupidă, dar care naște câteva curiozități.

Nu ai face-o într-un lift luxos, cu muzică și cameră video. Sau da? În fine... Să presupunem că ai face-o într-un lift insalubru, înghesuit, de bloc comunist. De ce ai face-o lângă administratorul de bloc și alți câțiva pensionari la ușa ascensorului, indignați că i l-ai blocat? Și oricum, de ce nu ai avea răbdare până în casă?

Îmi veți răspunde: ,,păi să vezi, adrenalina...". 

Adrenalină pe naiba! Dacă luați liftul și el se scapă când ajungeți pe la etajul 3, adio adrenalină! 


Foto: expressdebanat.ro, downvids.net.

Trimiteți un comentariu