Andi Miron

Vă plac băieții cu vagin!

Glumeam într-o zi cu o tipă pe seama băieților cu vagin din online. Încep din start prin a stabili că nu toate femeile sunt amatoare de băieți cu vagin, dar numărul celor care totuși pun botul, e mare.

Din câte am putut observa, publicul acestor bloggeri este format din femei cu stimă de sine scăzută, naive, care au nevoie de confirmări libidinoase și mincinoase, dar și din pițipoance care au învățat să scrie cu cratimă și care obișnuiesc să facă publice conversațiile cu trepădușii de pe net ce încearcă să le combine.

Dar pentru că am vorbit despre cititoarele băieților cu vagin, cum îi recunoaștem pe ei, acești înțelepți, gânditori, sexologi ai internetului? De regulă, folosesc tiluri motivaționale, clișeice, scriu lucruri pe care orice femeie cu stimă de sine scăzută și-ar dori să le audă. Bloggerii cu vagin sunt ca niște prietene ,,confidente", ori ca niște prieteni gay romantici și înțelepți. În cel mai bun caz, sunt ca niște prieteni hetero mai pămpălăi din fire, care vă oferă un  umăr pe care să plângeți atunci când aveți nevoie, în speranța că vor prinde momentul oportun în care să vă gâdile la veveriță (la cea din colivie, bineînțeles).

Așa cum poate că deja bănuiați, în capul listei de blogărași sfătuitori stau: Radu F Constantinescu, Jurnalul lui Adam, Toni Poptămaș și alți câțiva, pe care nu mai are rost să-i pomenesc.

Faptul că suferiți din dragoste nu e un lucru întâmplător. Faptul că alegeți să vă refugiați în textele băieților cu vagin, creându-vă o lume paralelă, e o dovadă că vă meritați soarta.Trimiteți un comentariu