Andi Miron

Blonda cu barosul #bezeauaElectorală

După alegerile prezidențiale din 2014, electoratul a început să-și exprime din ce în ce mai mult nemulțumirea cu privire la faptul că nu are pe cine pune ștampila de vot. De aceea, s-a creat acea nevoie de a vedea oameni noi în prim-plan. Partidele politice s-au conformat. PNL a scos și scoate în față multe figuri noi, care nu au mai făcut politică până acum. În zadar, dacă stăm să ne gândim că duc lipsă în fruntea partidului de niște lideri influenți. După rușinea de la alegerile locale, liberalii se agață de imaginea lui Cioloș și a lui Leon Dănăilă, în timp ce USR, le mănâncă puternic din electorat.

După nevoia ca de aer a tehnocraților, a oamenilor care nu au mai făcut politică, peste noapte, figuri politice cu multe bube în cap au ieșit din partidul din care făceau parte, devenind candidați independenți. Ajunși independenți, de dragul voturilor, încep să se trezească drept reformiști. Critică sistemul din care au făcut sau fac parte, bazându-se pe faptul că memoria colectivă a votanților este scurtă. 

Printre acești ,,independenți", îi amintesc pe: Elena Udrea - fost membru PDL și pe Theodor Paleologu - fost membru PDL. Astăzi vom vorbi despre campania Elenei Udrea.

După ce blonda lui Băsescu a candidat la prezidențiale cu sloganul ,,Bună pentru România", în luna decembrie a acestui an, va candida pentru un loc în Camera Deputaților, cu sloganul ,,O femeie cât 10 bărbați". Udrea a fost mereu percepută mai mult drept o MILF decât un om politic, un personaj pitoresc în politica românească. Acum, nu mai valorează nimic pe scena politică și cel mai probabil, această campanie va fi un fel de ultimă zvârcolire pentru ea. Nu este o persoană care să inspire încredere și nici un candidat vânat de televiziuni, decât atunci când are probleme cu justiția. În acest caz, alege să se promoveze cu o grafică și cu niște mesaje care reușesc să capteze rapid atenția. Măcar atenția, dacă nu și voturi...

Văzând pozele, răutăcioșii vor spune că Elena Udrea are o pasiune pentru baros, dar ce-i cert, este faptul că a preluat de la mentorul ei, Traian Băsescu, obsesia de a dărâma sau de a sparge sistemul. Acest sistem abject, plin de oameni corupți, de care nu au loc oameni cinstiți și bine intenționați ca Elena Udrea. 

Și ca să încheiem într-o notă plină de umor, vă las să citiți un mesaj de campanie al doamnei politician, postat pe pagina oficială de Facebook a dânsei.

Parlamentul viitor trebuie să aibă curajul să lupte împotriva Sistemului şi a modului ocult în care se exercită Puterea în România. În toată activitatea mea politică, am demonstrat că sunt o femeie puternică, determinată şi, poate cel mai important, curajoasă. Mai mult decât foarte mulţi auto-intitulaţi bărbaţi din politică. Ştiu ce trebuie făcut pentru ca această ţară să redevină o democraţie în adevăratul sens al cuvântului. De aceea candidez independentă pentru Camera Deputaţilor şi le cer bucureştenilor votul lor pe 11 decembrie. Votaţi Elena Udrea. O femeie cât zece bărbaţi!

Trimiteți un comentariu