Andi Miron

Copia lui Mihai Trăistariu candidează la parlamentare #bezeauaElectorală

Se discută destul de mult despre partidele mari. Pe TV, în presa scrisă, pe bloguri, pe rețele sociale... Mai sunt câteva zile până la alegeri, iar despre partidele mici, nimeni nu face nici măcar o glumă. Pentru că sunt aproape invizibile, veți putea vedea prin ce metode încearcă să iasă din anonimat.

Dacă ați văzut-o pe blonda cu barosul, astăzi vi-l prezint pe Florin Cristea, candidat din partea PNR (Partidul Noua Românie), un partid care are candidați în doar 5 județe. 
Cristea, candidatul PNR critică aspru modul în care partidele mari se promovează în campanie și numește ALDE drept o formațiune cu iz de manele. După astfel de comentarii, te întrebi cum își face campanie candidatul cel înverșunat al PNR. În timp ce-i înțeapă pe cei mari, iată cum se desfășoară campania lui Florin Cristea:Campania lui Florin Cristea se desfășoară pe Facebook (unde altundeva?!), pentru că e gratis. Își face campanie din dormitor, prin poze la bustul gol și cu limba scoasă pe afară, în stilul lui Mihai Trăistariu. După o replică atât de dură dată adversarilor politici, PNRistul poate răsufla ușurat. Cu siguranță își păstrează intact electoratul, format probabil din 3 indivizi cu sexualitate incertă. Doar cine se aseamănă, se adună... 


După postările de pe Facebook, pentru candidatul PNR Timișoara pare că pozatul dezbrăcat și criticile la adresa partidelor mari, reprezintă un automatism. Cum îi apare Tăriceanu în față, cum începe să se dezbrace. Vorba aia, defecte profesionale... Mai ceva ca Sânziana Buruiană, care în 2012 își manifesta intenția de a candida pentru Primăria Capitalei. 

Pentru un partid mic precum PNR, Florin Cristea poate reprezenta un atuu puternic. Câți oameni ar fi dispuși să facă campanie electorală dezbrăcați? Nici măcar ,,blonda cu barosul'' nu a îndrăznit, deci nu degeaba se spune că rolurile tind să se inverseze în societate.

Trimiteți un comentariu