Andi Miron

Chiar o suge?

Unii se laudă cu premii și medalii, alții se laudă că le place să o sugă. Am găsit pe blogul unei domnișoare un articol cu titlul “Da, mă, o sug!”. Blogul se numește Andrafărăzahăr.ro, iar după articolele pe care le scrie tipa, pare că este un fel de Radu F Constantinescu cu mai mult testosteron. Chiar dacă nu este necesar, Andra ține să se autodescrie pe blogul personal drept “o curvă”. Nici că ar fi lăsat loc de interpretări sau îndoieli după titlul articolului...

Un blogger care a studiat mai mult decât mine fenomenul Andracaresuge.ro, e de părere că “Andra se pliază perfect pe nevoile secretarei mediocre. Îi spune că e o femeie puternică și că i se cuvine să facă ce are ea chef, fără să o judece nimeni.” și că scrie “chestii semiporno pentru proaste reprimate sexual”.

Aleg să mă opresc asupra articolului în care Andra ține să mărturisească faptul că adoră să o sugă “din picioare și de pe marginea patului și din mers la volan”. Se laudă cu asta de parcă nu toată lumea ar face sex (mai bine sau mai prost, fiecare cum se descurcă), de parcă sexul oral s-a inventat ieri și că n-ar fi la fel de comun la New York sau Londra, pe cât e la București sau Pitești. Andra nu uimește neapărat prin faptul că o suge, ci prin tehnica și plăcerile morbide. De exemplu, se declară nemulțumită dacă lacrimile nu-i pleacă până la tâmple cu tot cu rimel în timp ce o suge. Asta înseamnă devotament și perseverență. O perlă la casa omului, sunt convins că-și face partenerii și mai ales părinții, tare mândri.

Dacă am fi niște sceptici, am putea reacționa la articolul Andrei astfel: “O sugi? Ei, las-o! Nu te cred până când nu-mi și arăți!”. Cred că Andra ar răspune afirmativ provocării, pentru că odată ce le spune oamenilor că începe să facă ceva, mai și finalizează.

Foto: Piticigratis.ro

Trimiteți un comentariu