Andi Miron

Zâmbete și lacrimi la concertul Holograf - fotoreportaj

Luni, 20 martie am fost la concertul Holograf, care s-a ținut la Sala Palatului din București. Holograf aniversează în acest an 39 de ani de existență și nici că pot să o facă mai bine decât pe scenă, în cadrul unui turneu, "Vedere de la Costinești". Spectacolul i-a reunit pe toți holografii, printre aceștia numărându-se și foștii membri: Gabriel Cotabiță, Nick Temistocle, Mihai Pocorschi și Nuțu Olteanu.

Personal, primul lucru care-mi vine în minte atunci când vine vorba despre trupa Holograf, este muzica bună. Nu s-au implicat în scandaluri, ci și-au văzut mereu de ceea ce se pricep cel mai bine să facă, adică muzică. Holograf este și va rămâne una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești, ținând mereu pasul cu schimbarea. Nu cred că există trupă românească sau artist român care să aibă mai multe hituri (hituri, nu lălăieli puierile) decât Holograf.

Două ore jumătate au cântat doar hituri și la final, "Dă-mi iubirea ta" cireașa de pe tort, noul single. Muzica Holograf este ascultată de toată populația. Nu pentru că e cool sau pentru că bubuie non-stop pe radiouri, ci pentru că pur și simplu este bună, te prinde. Sala Palatului a fost plină cu oameni de tot felul în seara de 20 martie. Femei și bărbați în egală măsură, oameni de toate vârstele în proporții echilibrate, reprezentanți ai diferitelor categorii sociale, la fel...

Doamnele și domnișoarele au plâns, au zâmbit, au cântat și iar au plâns, au zâmbit și au cântat. Evident, toată lumea s-a ridicat în picioare la piesele la care nu s-a plâns. Prestația artiștilor a fost foarte bună, chiar dacă sonorizarea le-a creat probleme pe alocuri. S-au descurcat, nu a explodat nicio boxă, iar oamenii cred că au plecat de la concert cu un sentiment plăcut.

Mergeți la concertele Holograf, pentru că acești oameni au scris și scriu istorie!
Trimiteți un comentariu