Andi Miron

Scrisoare către toți consumatorii de apă din România (P)

Dragi dependenți de apă potabilă,

Vă scrie Ecowater.store.ro nu din considerente financiare, ci fiindcă vă iubește și este preocupat direct de starea sănătății dumneavoastră. De peste 15 ani studiem apa din țară și am ajuns la concluzii alarmante:

1) Nivelul de duritate al acesteia este foarte mare. Asta înseamnă apariția multor pietre în viața și organismul dumneavostră: pietre la rinichi, pietre pe dinți, depuneri calcaroase în mașina de spălat și pe vasele în care preparați mâncarea, ceaiul și cafeaua.

2) Colonii de bacterii și de substanțe nocive se adăpostesc în apă. Stau acolo incolore și inodore, sunt vizibile la microscop, dar consecințele consumării lichidului vital nededurizat și nefiltrat sunt dramatice. Noi vă punem la dispoziție aparatura necesară pentru a vă asigura la domiciliu și la serviciu consumul celei mai pure ape din lume, apa care vă vine direct de la robinet.

Nu este cazul să aveți îndoieli și să spuneți că niciodată nu veți ajunge la nori și nu puteți să vă storceți în cană un nor pufos! Cu un dedurizator puteți face asta de-acasă.

Am aranjat pentru dumneavostră produsele după preț, grad de filtrare, disponibilitate, consum lunar, conexiune țeavă, dimensiuni, debit maxim și duritate maximă. Investiția Dvs. va aduce repede roade materiale și spirituale. Veți avea senzația că vă spălați cu roua de pe flori și că beți apa din cele mai pure și răcoroase izvoare, copiii vor fi mereu sănătoși, pielea va străluci de tinerețe, hidratare, curățenie.

Atacați bacteriile și virușii înainte de a vă ataca ei! 

Cea mai bună armă de apărare rămâne tot atacul, așa că luați în acest moment un sterilizator uv! Le-am adus pentru dumneavostră și le-am ales pe cele mai bune, cu alarmă sonoră și optică să știți când apa poate fi băută, folosită la baie sau la mâncare.

De câte ori nu v-a durut sufletul când vi s-au topit copiii pe picioare, când au vomat zile întregi, au acuzat dureri de burtică, s-au deshidratat prin diaree fiidcă apa era contaminată? 

Ecowater.store.ro vă pune la dispoziție și testere pentru determinarea durității totale a apei, aflarea conținutului de fier, depistarea manganului și a NO3 în concentrații nocive și stabilirea ph-ului apei. Periodic unele din produsele noastre sunt la reducere și pentru că ne sunteți prieteni și dorim să vă ajutăm familiile, acceptăm și plata în rate a produselor.

Evident că păstrăm legătura ca doi amici buni ce suntem, adică vă sfătuim și după ce ați cumpărat de la noi, nu disparem cu banii Dvs!

Dați importanța cuvenită apei și lucrurilor esențiale din viața dumneavostră! Poate ca renunțați la o excursie, la o mașină nouă și scumpă, dar nu neglijați dedurizatoarele și sterilizatoarele uv. O dorință se poate îndeplini și cu întârziere, dar răul făcut organismului cu dificultate se poate repara.

Vă oferim pachete promoționale pentru că ne pasă, pentru că vă dorim viață lungă și sănătate. Noi suntem aici pentru dumneavoastră, iar relația de colaborare se prelungește și după livrarea produselor prin:

- asigurarea funcționalității acestora
- reparații ale acestora în perioadele de garanție sau după expirarea lor
- livrări gratuite de sare pentru dedurizare.

Trimiteți un comentariu