Andi Miron

Nicio firma fara cantare de la Master-tech.ro (P)

Documentatia pentru a obtine fonduri europene a fost depusa. Microintreprinderea este axata pe producerea de ladite de lemn, rame masive din lemn de brad si de fag pentru tablourile de familie, oglinzi inramate. Se intelege ca deseurile lemnoase ramase sunt vandute oamenilor din zona pentru a-si incalzi locuintele.

Au fost gandite si utilajele pentru prelucrarea bustenilor din lemn, fiindca este mai eficient asa, decat daca ar fi cumparata scandura, deoarece este foarte scumpa. Din cauza unor lipsuri majore din planul afacerii, proiectul a fost respins. Iata care au fost motivele:

1) Nu puteti realiza corect bilantul materialelor care intra si ies din firma fara platforma electronica dotata cu celulele de cantarire de clasele C3…C6 care garanteaza precizia, dar si prin gradul sporit de protectie permite plasarea acesteia in exterior si in mediul umed. Fiind produse de serie, ramele pentru fotografii si oglinzi, dar si laditele trebuie sa fie cantarite. Pentru masurarea productivitatii firmei, dar si a eficientei amgajatilor este necesar sa stiti cantitatea rebuturilor si a produselor finite ce pot fi vandute. Fiind rezistenta, platforma poate sta in afara halelor, dar si in interiorul acestora, suportand praful, aburul, umezeala.

2) Se impune sa aveti cel putin un cantar electronic 300 kg pentru cantarirea stivelor de ladite si a pachetelor cu rame ce merg la export. Puteti tine astfel evident marfii din deposit si onora la timp comenzile. Pe masura ce extindeti afacerea, veti spori numarul cantarelor electronice de 300 de kg.

3) Avand in vedere ca fagul este un material lemnos greu, aveti nevoie de cantar 1000 kg de carlig (pentru macara) pentru manipularea stivelor de scanduri in interior. Va recomandam ca acestea sa aiba afisaz electronic cu LED rosu, iar caracterele sa fie vizibile (30 mm) si durata afisajului sa permita retinerea valorii destul de mult pentru a fi monitorizata (15 minute reprezinta o perioada suficienta de timp). Cautati un dispozitiv care sa fie functional neintrerupt intre 50 si 100 de ore si sa accepte o suprasarcina de 200%. 

4) Pentru masinile cu busteni ca si pentru tirurile care pleaca incarcate cu produsele dumneavoastra aveti nevoie de cantar auto relocabil. Acesta poate cantari, in functie de lungime 40, 60 si 80 de tone si poate fi mutat dintr-un loc in altul, in functie de necesitati.

Solicitantii fondurilor europene au realizat ca nu se poate sa ai o firma fara cantare care sa masoare cu precizie greutatea, sa aiba piese fabricate in UE si cel putin 2 ani garantie. Dupa multe cautari au gasit partenerul care le va rezolva problemele pentru demararea afacerii.

Master-tech.ro indeplinea conditiile calitatii produselor si operatorii care ofereau consultanta produselor de cantarire puteau fi cu usurinta contactati la 021 424.04.73. Oferta personalizata a venit la pachet cu preturi atractive, dar si cu platforme de cantarire in functie de capacitatile dorite.

Adresa fizica a magazinului este Calea Rahovei 266-268 Bucuresti, dar poate fi contactat si prin e-mail: vanzari@master-tech.ro. De asemena, specialistii de aici fac si verificarea metrologica a cantarelor si emiterea buletinelor de verificare.

Dupa parteneriatul cu Master-tech.ro si asigurarea necesarului de cantare, proiectul a fost acceptat, iar afacerea a inregistrat succes dupa succes.

Trimiteți un comentariu